Παντζάρι Ολόκληρο Βιολογικής Καλλιέργειας

Κοκκινίστε απο υγεία!

Ελληνικά Παντζάρια Βιολογικής Καλλιέργειας

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Λαχανικά στον Ατμό

Έτοιμο, καθαρισμένο για να δημιουργήσετε ό,τι βάλει ο νους σας και η όρεξή σας.

Μια πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων στο πιάτο σας, με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο σερβιρίσματος!

Παντζάρι Ολόκληρο Βιολογικής Καλλιέργειας στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή . Έτοιμο, καθαρισμένο, για να δημιουργήσετε ό,τι βάλει ο νους σας και η όρεξή σας. Το παντζάρι στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή είναι τόσο νόστιμο και τόσο υγιεινό όσο… το φρέσκο! Εύχρηστη συσκευασία, η φύλαξή του πανεύκολη και η τιμή του πολύ εξίσου «νόστιμη».

Το παντζάρι ή αλλιώς κοκκινογούλι είναι βολβοειδές λαχανικό που αναπτύσσεται στο χώμα. Ως εκ τούτου η σπορά του, η φροντίδα και η συγκομιδή του είναι σημαντικό στοιχείο για την ποιότητά του και τη νοστιμιά του.

Τα παντζάρια του Αγρόκηπου Χαλβατζή καλλιεργούνται, συλλέγονται και συσκευάζονται, αφού αποστειρωθούν, μόνο στην εποχή τους και σε καμία άλλη περίοδο. Τα οφέλη τους πολλά! Δεν αποκαλούνται τυχαία ως η υπερτροφή του 21ου αιώνα. Μπορείτε να τα γευτείτε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, είτε σα συνοδευτικά στο κυρίως γεύμα σας, είτε ως συστατικά θρεπτικών συνταγών!

Πληροφορίες προϊόντος:

• Λαχανικά στον ατμό
• Έτοιμα για σερβίρισμα
• Σύστημα Ολοκληρωμένης Καλλιέργειας
• Χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων
• Χωρίς Συντηρητικά
• Χωρίς Γλουτένη
• Αποστειρωμένο προϊόν
• Διάρκεια Ζωής: 6 μήνες
• Απόλυτα φυσικό προϊόν, χωρίς πρόσθετα.
• Έτοιμο να συνοδέψει κάθε μεσογειακό πιάτο.
• Πιστοποιημένο προϊόν Ορθής Γεωργικής Πρακτικής

Το ξέρατε ότι

6 πράγματα που δεν ξέρατε για τα παντζάρια
  1. Η τακτική κατανάλωση παντζαριού μπορεί να προκαλέσει μείωση της αρτηριακής πίεσης και του κινδύνου εμφράγματος ή εγκεφαλικού.
  2. Καταναλώνοντας παντζάρια μπορούμε να πετύχουμε μείωση της κακής χοληστερίνης, λόγω των ισχυρών αντιοξειδωτικών που περιέχει.
  3. Το παντζάρι μπορεί να μείωσει τον κινδύνο οστεοπόρωσης.
  4. Ένας από τους λόγους που το παντζάρι είναι ιδανικό τρόφιμο είναι γιατί μπορεί να προκαλέσει αύξηση της ενέργειας και της αντοχής. Προτείνεται ως τροφή για αθλητές και άτομα που καταπονούνται σωματικά, γιατί περιέχει χαμηλές θερμίδες και φυτικά στοιχεία.
  5. Το παντζάρι βοηθάει στην εγκυμοσύνη! Η κατανάλωση του μπορει να προκαλέσει ενδυνάμωση της φυσιολογικής ανάπτυξης των ιστών λόγω της ύπαρξης του φολικού οξέως. Για αυτόν τον λόγο, προτείνεται ως ιδανική τροφή κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.
  6. Ένας από τους λόγους που το παντζάρι θεωερείτε το Superfood του 21ου αιώνα είναι γιατί μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της αναιμίας και της κόπωσης.
Παντζάρι στον Ατμό
Παντζάρι Ολόκληρο Βιολογικής Καλλιέργειας
Διατροφική Αξία Ανά 100 γραμ.
Ενέργεια 185 kJ/44 kcal
Λιπαρά 0 γραμ.
Εκ των οποίων κορεσμένα 0 γραμ.
Υδατάνθρακες 8,5 γραμ.
Εκ των οποίων Σάκχαρα 7,4 γραμ.
Εδώδιμες Ίνες 2,0 γραμ.
Πρωτεΐνες 1,5 γραμ.
Αλάτι 0,19 γραμ.

Συστατικά: Παντζάρι ολόκληρο βιολογικό.
Προϊόν ψυγείου.

Αποστειρωμένο προϊόν.