Σαλάτα με καλαμπόκι, αβοκάντο και αγγούρι από την food blogger EatYourselfGreek

- Σε ένα ζεστό τηγάνι, ψήνουμε τα καλαμπόκια για 2-3 λεπτά από κάθε μεριά ώστε να ροδίσουν.
- Αφαιρούμε από τη φωτιά και μόλις κρυώσουν, αφαιρούμε τα σπόρια από τον κορμό και τοποθετούμε σε ένα μπόλ.
- Κόβουμε το αβοκάντο, το φρέσκο κρεμμύδι και προσθέτουμε στο μπολ.
- Για το αγγούρι, ξεφλουδίζουμε και με το ίδιο εργαλείο κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες.
- Προσθέτουμε και το αγγούρι στο μπολ μας, λίγο ελαιόλαδο ανακατεύουμε και είναι έτοιμη!
Καλαμπόκι ελληνικό
Υλικά- 1 συσκευασία καλαμπόκι Αγρόκηπος Χαλβατζή
- 1 ώριμο αβοκάντο
- 2 λαίμ
- Λίγα φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- 1 αγγούρι
- ελαιόλαδο
- Αλατι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
